fredag 18 mars 2011

Victoria Milan, del 2.

Jag skrev förut om Victoria Milan och att de hade börjat sända sin reklam på bästa sändningstid i tv. Jag förutspådde att det skulle bli väldigt mycket ramaskri kring detta, men inget hände. Reklamombudsmannen fick inte in några anmälningar och det var knappt några röster som höjdes överhuvudtaget. "Är folk så vänligt inställda till otrohet, eller håller jag på och blir knäpp?" tänkte jag.

Men. I måndags natt hade reklamaffischerarna besudlat hela stan med reklamaffischer för just Victoria Milan, och då jävlar. NU började folket gapa och skriva. RO fick in anmälning efter anmälning, rekordhögt faktiskt, över 80 stycken i skrivande stund. Det var precis den här reaktionen jag väntade på. Men så kan jag tänka mig att många blir rätt illamående när de står vid bussen och får en VM-affisch i ansiktet. Resten är otrogna.

Tystnaden som uppstår när någon är medlem på Victoria Milan...

4 kommentarer :

 1. Hmm... det är många som upprörs av sidan. Men helt ärligt är jag övertygad om att de som är otrogna är det oavsett sidan finns eller inte. På andra dejtingsidor, på krogen, jobbet, skolan... Man blir inte alkoholist för att det görs reklam för det. Man blir inte fet för att det finns godis i affärn och man blir inte vältränad bara för att gymmen gör reklam. Det är ett val. Från början till slut.

  SvaraRadera
 2. Melisende: Och därför är det okej att uppmunta fetma, alkolism och otrohet?

  SvaraRadera
 3. Jag funderar på att bli medlem. Frågan är, måste jag låtsas vara gift/i ett förhållande först?

  MELISENDE: Guns don't kill people - som vi lärt oss av de amerikanska vapenlagarna. ;-)

  SvaraRadera