onsdag 12 juni 2013

Om kvinnor kommenterade som män.17 kommentarer :

 1. Ha ha jag dööööör! Fuckin lovely! :D Tack!

  SvaraRadera
 2. Då kan ju vi män göra samma sak:

  "Åååh stackars dig. Ännu en vit, kränkt kvinna."
  "De enda kvinnor gör är världen till en sämre plats."
  "Ja herregud vilken diskriminering ni lider av. Det är ju verkligen ni som historiskt sett har dött och setts som utbytbara bondpjäser. Det är SÅÅÅÅÅ synd om er som inte har haft rösträtt."
  "Hoppas att du får organet avskuret."
  "Det enda kvinnor gör är att gnälla."

  Sen ska vi ju inte tala om alla dödshot som FEMINISTER har gjort mot antifeminister eller andra feminister som de anser har en för "skadlig" åsikt.

  Jag tycker med andra ord att ni kvinnor gör er lika skyldiga till vad ni anklagar män för.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du seriös? De citat du drar upp existerar redan i kommentarsfält (kanske inte det om att få organet avskuret, men det motsvarar "hoppas du blir våldtagen" i mitt exempel).

   Vilka dödshot? Det omvända är långt vanligare, eller var har du levt de senaste åren? :)

   Radera
  2. Det gör ni redan, du är inte ens puckfjortonhundratrea. Din "amendurå!"-retorik är verkligen ett nytt och fräscht grepp att ta till så fort någon vill belysa ett beteende som drabbar gruppen kvinnor.

   Radera
  3. Det är ett helt blogginlägg med "amendurå"-retorik och den här posten spinner vidare på ämnet och han får skit för det? Hur tänkte du där? ^^

   Det är juh, om "Kvinnor kommenterade som män" så tycker posten att "Män borde kunna kommentera som kvinnor".

   Radera
  4. Haha. Poängen gick tydligen er förbi.

   Radera
 3. Det finns en anledning till att "Anonym" är Anonym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, det är sant. Dumma mig.

   Radera
 4. Underbart!!! Vill se mer av det här!

  SvaraRadera
 5. Vad du generaliserar. Det absoluta flertalet män kommenterar inte på det sättet.

  För övrigt. Om du är intresserad av evolutionsteori borde du läsa på om evolutionspsykologi vilken förklarar statistiska könsskillnader mycket bättre än föreställningar om "patriarkatets förtryck" och andra konspirationsteorier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är HELT säker på att "hoppas du blir våldtagen jävla slyna" är ett evolutionärt uttryck... jättesäker. Verkligen jättejätteJÄTTEsäker (lol).

   Radera
  2. Den tragiska sanningen är att många män kommenterar på det sättet. Självklart inte alla, tror du på allvar att Lisa tror det? Nej, jag tänkte väl det.

   Radera
 6. Varenda mening känns främmande och oerhört grov och jag tänker att det liksom inte alls är med sån stil som många män kommenterar. Och så kom Anonym och spräckte min bubbla, för alla de exempel Anonym tog upp är SÅ bekanta. Jag har bara vant mig, för jag har sett dem så många gånger.

  Jättebra inlägg!

  PS: Läs inte evolutionspsykologi. Det är vetenskapligt bevisat att man får hemorrojder av det. ;)

  SvaraRadera
 7. Bra och belysande exempel. Det som är så skrämmande är att den här typen av kommentarer är så vanliga att de inte ens sticker ut. Som läsare är man så tillvänjd att de finns i kommentarsfälten att den normala reaktion som det borde få inte aktiveras. Många män vill nog heller inte se sig på det sättet som beskrivs här, och istället för att göra något åt problemet så blir det lättare att säga att problemet inte existerar eller att skulden för problemet ligger någon annanstans och att det därför inte går att påverka. hänvisningar till evolutionspsykologi här är ungefär som att säga att man inte kan förväntas kunna gå på toaletten eftersom att man hade blöja när man var liten.

  SvaraRadera
 8. Mycket bra. Jag skulle ha skrattat högt om det inte vore sant...

  SvaraRadera