måndag 10 februari 2014

Bloggutmaningen tar en paus.

Som ni kanske märkt så har jag inte kommit med något nytt ämne till bloggutmaningen En feministisk agenda. Jag måste pausa utmaningen tills vidare pga annat att göra och framförallt prioritera andra saker, typ min hälsa som vacklar och har sig. Jag hoppas ni har förståelse för det. Fortsätt kampen, så ses vi förhoppningsvis snart igen.

2 kommentarer :

 1. Hejsan!

  Jag vill bara tacka dig för att du startat den här bloggutmaningen. Även om jag varit sen med de flesta av mina inlägg så tycker jag att ämnena varit kanon och jätteroliga att skriva om. Det senaste ämnet fick mig också att äntligen våga skriva inlägget om min fitta och det whent totaly viral och har över 200 kommentarer i skrivandets stund från kvinnor som delar med sig av sina erfarenheter. Så tack!!

  Jag har förstått att du är aktiv i F! sthlm? Jag har så länge själv velat engagera mig men det blir liksom inte av och ärligt talat vet jag inte hur man gör. Såg att det var årsmöte nu helgen men jag jobbar såklart hela helgen. Men du kanske har tips på typ... hur en gör för att engagera sig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för din medverkan och ett extremt modigt och bra inlägg c: hoppas som sagt på att utmaningen kommer igång igen snart.

   Du kan engagera dig i valkampanjsgruppen! 20 februari i Skarpnäck. Mer info här. http://fistockholm.wordpress.com/bli-aktiv/
   På tisdagkvällar är det alltid öppet hus i vår lokal. KOM!

   Radera