onsdag 15 maj 2013

Avgå Umeå tingsrätt.

Folkbladet.nu 15 maj


Jomen såhär är det hörrni. Som tjej drömmer en ofta om att ha gangbang med killar på en fest, speciellt med en vinflaska i fitty, eftersom vin är gött och sådär. Men det är bara en liten grej: Jag är för blyg för att erkänna det. Att jag vill få in en vinflaska i fitty av ett gäng killar alltså. Så därför kan jag verka lite tveksam när jag ställs inför denna makalöst upphetsande situation, och till en början håller jag ihop benen. Men eftersom de är tre stycken så lyckades de övertala mig genom att pressa isär mina ben. Skönt att killarna visste bättre än jag! Synd bara att de tog i så hårt att det började blöda, men aja, det var ju inte meningen att de skulle skada mig. Så snälla killar <3

...

...

...

...

...

...

ALLVARLIGT UMEÅ TINGSRÄTT??? Hur FAN tänkte ni här? Som i texten ovan eller?

För isåfall:

Avgå. Seriöst, avgå.

2 kommentarer :

  1. Men vad i helvete... Å fy fan, hur i fucking allting kan man få det där till "frivilligt"? Men gud, jag blir så förbannad att jag inte kommer på nåt konstruktivt att bidra med. Aaaargh!! Avgå!! Undrar hur tingsrätten skule känna angående en flarra upp i röven!

    SvaraRadera
  2. Här finns domen att läsa i sin helhet http://www.fildirekt.se/dl/1368660428.pdf, om du vill bilda dig en uppfattning om tingsrättens sammanhängande resonemang.

    SvaraRadera