måndag 26 augusti 2013

Fuq you sommar, hallå hösten.

Såhär såg jag ut i sommar.


Det har varit en rätt lång sommar, och jag är faktiskt glad över att den är över, för det betyder att det SNART ÄR HÖST FUQ YEAH!!!!!!!111

Hur som haver, jag har ju bloggat oerhört uselt denna sommar, mest för att min intellektuella kapacitet och produktiva förmåga lite grann segas ner av värmen. Har hållit mig rätt aktiv på Twitter och irl, men that's about it. Så om ni typ inte följer mig på Twitter eller är vän med mig på fejjan, så kanske ni inte har så bra koll på vad fan jag håller på med. Så vi kör en kort resumé angående denna sommar.

  • Spenderade midsommar hos mina föräldrar. Hade planerat att skriva och läsa jättemycket, gjorde inget av det. Goddamnit heat
  • Börjat jobba som marknadskommunikatör på Grensman & Grensmans. Det är rätt spännande, då jag kastats ut på djupast möjliga vatten med stort ansvar. Fast jag gillar det, hade nog blivit gravt uttråkad annars. Det är även intressant att se rent konkret vad jag kan, vad jag är bra på och vad jag inte kan (det jag inte kan läser jag böcker om, mmm-hmmm). Har upptäckt att jag är superbra på att skriva, surprise surprise! Jamen alltså, ni kan anlita mig, åh vad ni kommer bli nöjda. Se min konsultprofil i länken.
  • Jag är med i ledningsgruppen för Sthlm Italo Disco Party. Blev inbjuden då jag har erfarenhet av liknande event, vilket känns superbra. Allt kommer bli superbra. Vi kör 14-15 februari, så var där då! Stort plus för att det är tjejdominans i ledningsgruppen.
  • Börjat som krönikör på Hey Sugar Magazine. Vilket påminner mig om att jag måste leverera en ny krönika snart, lol.
  • Startat en diskussionsgrupp/aspirerande tankesmedja som heter Genusgenierna. Det går bra för oss, tackar som frågar. Feminister boendes i Sthlm får gärna höra av sig.
  • Blivit medlem i Feministiskt Initiativ. Planerar även att vara aktiv där, vilket dock gått sådär hittills pga krockar. Meneh, det blir nog skitbra osv.
  • Jag ska börja plugga! Idéhistoria A, närmare bestämt. 50%, distans på Umeå universitet. Hur det ska gå ihop med jobb och Italo Disco-partyt vettefan, men iaf. Sjukt nöjd.
  • Träffat så mycket nytt bra folk! Så himla roligt.
  • Blivit kär. Ba en sån sak. Ingen liten sak heller. Vet inte ens varför jag skriver detta. /tönt
  • Hur fan ska jag hinna med ovanstående saker på samma gång? Aja.
Åh hösten, har längtat efter dig så mycket. Så trött på den sövande kvävande sommarvärmen. Ge mig bruna höstlov, raggsockor, regniga kvällar och te med kärlek.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar