måndag 26 augusti 2013

Bloggutmaning. Ämne ett - Fittan i fokus.

Bästa Fanny och Schmenus har startat en bloggutmaning om sex, och då jag bloggat ca jätteuselt nu under sommaren, så känner jag att det är en bra grej att skriva om, för att lite sparka igång bloggandet igen (har jag väl börjat så brukar jag ha svårt att sluta). Saknar som fan att blogga, men har inte riktigt kommit mig för att sätta igång igen av anledningar (dat lack of självdisciplin + levt afk). Kan faktiskt kanske skriva ett blogginlägg om det, eller nåt. Ohwell, tycker vi hoppar över det här ursäktandet och typ kör igång.

Första ämnet är om fittan. Ett ämne nästan alla kan säga något om, i synnerhet om en föddes med en sådan. Ett kärt barn med många namn. Jag brukar variera namnen, men ett av mina favoritord är nog fitty, som en blandning mellan fitta och pussy. Lite larvigt, men jag gillar det.

Jag tror jag alltid gillat min fitty. Jag kan inte komma på någon gång jag känt någon form av förakt mot den. Skam, ja, men inte förakt. Alltid gillat den. Gillar den extra mycket i samband med sex pga dat njutning den ger. Jomen alltså, damn. Det slår mig varje gång jag har (bra) sex: Hur är det möjligt att en så pass liten kroppsdel kan få en att halvt avlida pga det är så skönt? Blir lika fascinerad varje gång. Och blir nästan lika frustrerad över hur sällan fittbärare i största allmänhet får veta bra saker om sin fitty. Hela tiden ska vi höra om alla problem, allt jobbigt: Mensvärk, svamp, vestibulit och whatnot. Men allt det göttiga då? Hur vi fixar orgasmer på bästa och enklaste sätt. Bara en sådan sak. Men nej, fitty står under konstant kontroll. Vi kanske inte har fysiska kyskhetsbälten, men åh, det behövs inte. Vi skambelägger fitty istället, det fungerar minst lika bra. Kommer med så jävla mycket åsikter om hur den ska se ut och vara. Rakad, för det är fräscht (lol). Passiv, för kuken ska vara aktiv (blörgh, här kommer jag med heteronormen, men nåja). Fitty ska bara ta emot, liksom. Vara en mottagare, orsaka mannens orgasm.

F.ö. är det skitlarvigt att vi hela tiden får lära oss att kvinnans orgasm är knepigare än mannens. Well, ja, den är ju knepigare eftersom vi 1) inte får lära oss hur vi ska bära oss åt 2) inte får lära oss anatomin ordentligt 3) accepterar tråkigt och dåligt sex. Klart som fan det blir knepigt när älskaren är dålig och vi själva inte vet vad vi håller på med. För att inte tala om alla dessa män som orgasmhetsar (herregud, avgå allihopa).

Vår relation till fitty är helt enkelt onödigt komplicerad, mest pga alla skamkänslor vi blir påprackade, pga utebliven information, och pga allt hysch-hysch. Låt oss tala öppnare och mer okomplicerat om fitty. Som jag och några gjorde på en fest i helgen. Vi pratade typ om fontänorgasmer (som samtliga ville uppleva men inte gjort pga DEN FÖRBANNADE UTEBLIVNA INFORMATIONEN).

Låt oss ta tillbaka makten över fitty.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar